En god bok i parken låter som en bra avslutning på veckan

Har köpt en ny bok som jag tänkte ta med mig ut i parken och läsa. Jag tycker alltid det är lika spännande att börja läsa en ny bok. Hoppas också att den lever upp till mina förväntningar.

Boken som det blir idag är Croissants till frukost av Annika Estassy som ska vara en tragikomisk bok om två personer som är mitt i livet och som ställs inför livsavgörande frågor.

Ser fram emot en skön dag och så lite solstrålar på mig samtidigt som jag läser. Tror jag kommer ta min mjölk i fryst form idag i form av en Magnum mandel 😉

croissants-till-frukost

(Visited 19 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Komedi, Tragik och märktes den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *