Elvis Presley´s cupcake

Hittade ett recept från Leila Lindholm idag som jag bara måste testa i veckan. Hon är helt klart en av mina absolut bästa inspirationskällor när det gäller bakning! Hon är inte snål med vaken socker eller mjöl vilket jag troligen borde hålla igen lite på. Men jag resonerar som så att jag hellre äter riktigt riktigt goda saker när jag väl äter bakverk. Och så får jag försöka att inte göra det så ofta istället 🙂

Så i veckan blir det (förhoppningsvis) goda cupcakes och en tanke till en av världens störta ikoner – Elvis Presley.

Elvis

 

(Visited 37 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Repecpt och märktes den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *