100 böcker som borde läsas

Surfade runt lite på nätet idag för att få lite inspiration till nya böcker att läsa och snubblade över denna sidan. Här är en lista på vad ”Enligt O” vi borde ha läst för böcker under 2013. Jag insåg att det är ganska många som jag inte har läst så nu är det nog dags för en tripp till biblioteket igen, känner att mitt bokkonto börjar bli lite väl hårt belastat 😉

Hoppas att fler än jag fick lite lästips såhär nu när sommar och semester närmar sig med stormsteg.

Bok

(Visited 28 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Blandat och märktes den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *