Härlig dag med shopping och goda vänner.

Idag har jag och två kompisar verkligen gjort stan. Helt slut faktiskt 🙂

Det är sällan jag shoppar men när jag väl shoppar då jäklar! Så ca 4000 kronor fattigare men med en garderob som är redo för sommar och sol så är jag nöjd med dagen.

Hittade till och med en klänning som jag tänkte jag skulle ta på midsommar. Så nu är det bara att hålla tummarna på att vädret uppför sig. Hittade klänningen på MQ vilket var en stor överraskning för mig, det var väldigt väldigt längesedan jag ens gick in i den butiken för jag har liksom inte tyckt att de haft någonting jag gillat. Men nu var det så mycket fint att det var helt otroligt! Kommer gå inom där varenda gång jag är i stan känns det som, vilket inte kommer att vara hälsosamt i längden för min plånbok 😉

Vi avslutade i alla fall dagen med en god och välförtjänt fika på Waynes innan vi tyckte att det räckte med shopping 🙂

fika

(Visited 32 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Shopping och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *