Sol, värme och semster

Semester betyder för mig självklart som ni säkert har gissat massor av läsande!

Jag är just nu inne i en deckarperiod och har köpt nio av de tjugo böcker om är med på denna topplistan som jag har som plan att plöja under semestern.

Ska även testa något helt nytt för mig och som får mig att känna mig lite ”otrogen”. Jag ska testa på Storytel och se hur det är med ljudböcker. Jag har aldrig testat ljudböcker förut och det får mig att känna mig lite otrogen mot mina böcker 🙂 Men min kompis lyssnar alltid på det när vi är på stranden och det är ju helt klart smidigare när jag vill sola framsidan om jag inte behöver hålla i en bok.

Så min plan är att läsa ”vanliga” böcker när jag solar ryggen och lyssna på ljudböcker när jag solar framsidan. Låter som en bra plan, får se hur det känns. Jag kan ju testa 14 dagar gratis nu och se vad jag tycker.

Ljudbok

(Visited 105 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Deckare, Semester och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *