Ett erkännande…..

Jag måste erkänna en sak….. Jag som verkligen älskar böcker har även fastnat för ljudböcker. Don’t get me wrong, jag ÄLSKAR verkligen fortfarande mina böcker, särskilt de med hård pärm. Men sedan jag testade Storytel så har jag hittat ett nytt sätt att kunna ta del av massor med härliga böcker samtidigt som jag gör annat.

Jag har kommit på att ljudböcker är det perfekta sällskapet när jag lagar mat eller när jag bakar. Att baka är bland det roligaste jag vet och att bara plugga in hörlurarna i mobilen och samtidigt lyssna på en ljudbok gör ju det hela ännu härligare! 🙂

Just nu har jag fastnat i The Dark Series av Christine Feehan. De är på engelska och är egentligen vampyrromaner. De handlar om män som är från Karpaterna som letar efter sin ”lifemate” och det är tydligen bara en kvinna som passar som är detta. När de väl hittar henne så förändras hela deras värld. Ok, det är väldigt uppdelat med vad som är väldigt manligt med massor av testosteron och kvinnligt med smala vackra kvinnor (och mycket passion och erotik). Men det är ändå skrivet på ett väldigt bra sätt tycker jag och verkligen det perfekta sällskapet i köket eller när det ska dammas.

Dark prince

(Visited 29 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Romaner och märktes , , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *