Julklappstips

Ja, det är kanske lite tidigt att tänka på julklappar redan jag vet. Men jag tyckte det var så svårt att hitta julklappar till folk förra året – alla har ju det mesta de vill ha. Sedan kan jag ibland känna att vi lever i ett så väldigt materialistiskt samhälle att vi kanske egentligen inte behöver mer prylar.

Så i år tänkte jag försöka göra en del julklappar och ge bort istället. Jag gillar ju att baka så jag tänkte jag skulle satsa på att baka olika skorpor, kolor och choklad och sånt och ge bort på fina fat eller i söta burkar.

Så idag har jag testat ett recept på saffransskorpor som definitivt kommer att vara med i julklapparna. Jag kommer ju att göra ett testbak på allt jag funderat på så jag vet att funkar 😉

Testade också ett recept på lite nyttiga(re) chokladbollar som jag ska testa nu tänkte jag tillsammans med ett stort glas kall mjölk och en god bok. Bara för att det är torsdag behöver det väl inte betyda att man inte kan unna sig lite vardagslyx 😉

chokladbollar

(Visited 37 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Recept och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *