Skrämmande utveckling

Läste ett inlägg idag som Mårten Andersson gjort och jag kan inte annat än att hålla med! Sedan när har vi blivit så hatiska mot varandra?

Så började jag fundera på en sak. Kan det vara så att fler mobbar idag? De som var ”passiva mobbare” i skolan? Du vet, de som bara stod och såg på, de mobbade inte själva men de gjorde heller ingenting för att stoppa det som skedde.

Nu när alla kan gömma sig bakom en datorskärm eller till och med falska bloggar och facebookkonton så är det ju ännu lättare mobba eftersom man aldrig behöver se den man mobbar i ögonen.

Jag säger bara tack gode Gud för att jag inte växer upp idag! inte för att jag var mobbad i skolan men för att det nu är så lätt att mobba någon utan egentligen behöva ta konsekvenserna av det. Enda gången min generation visste om om någon tyckte illa om oss var om vi på omvägar fick höra skvallret om att någon inte tyckte om oss. Nu kan vem som helst vare sig de känner dig eller inte skriva hemskheter direkt till dig utan att känna sig alls.

Nej, jag håller med Mårten, vi måste stoppa denna utveckling och vi måste börja i skolan!

mobbning

(Visited 29 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Samhället och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *