Godisfri påsk

Läste en artikel här från Kostdoktorn där han skriver att han inte har ätit lösgodis på flera år. Så jag blev lite inspirerad att göra samma sak.

Han har ju så rätt i det han skriver. Barn har inget sug efter godis när de föds, det är ett beteende som vi ger dem. Och hur ska vi kunna säga till våra barn att inte äta godis om vuxna proppar munnen full? Intressant tanke och väldigt inspirerande. Jag menar 1 kilo godis på en helg är ju helt galet om man tänker efter.

Jag äter egentligen sällan lösgodis, jag köper det aldrig själv, utan det är mest när jag är på fest som jag äter det. Så egentligen är det ju ingen större uppoffring för mig. Så jag sagt till mamma och pappa om att inte lägga något godis i mitt påskägg. De kan istället köpa en trevlig pocketbok på rea eller liknande istället.

Så med detta så önskar jag er en glad påsk!

glad påsk

 

(Visited 73 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Blandat och märktes , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *