Tummen mitt i handen när det handlar om datorer

Oj, ber om ursäkt att jag inte har skrivit på ett tag. Vet verkligen inte var tiden har tagit vägen. Hade väl inget vettigt att berätta om antagligen.

Men nu har jag något som jag skulle vilja berätta i alla fall. Om du är lika kass på datorer som jag är så har jag världens tips till dig! Kontakta supporten.se! Pratade med en kille, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på nu, som hjälpte mig när min dator fullkomligt spårat ut.

Jag har så jag måste ange ett lösenord för att logga in på min användare på datorn, men när jag skrev in lösenordet så loggade den liksom aldrig in. Den stod och tuggade ett tag, precis som den höll på att logga in på profilen, men sedan så bad den mig skriva in lösen igen. Och så höll det på, jag höll på att bli galen!

Ingen jag kände visste heller vad det kunde vara så jag blev desperat och ringde till supporten.se och fick prata med denna killen, som hade ett enormt tålamod 😉 Så han guidade mig hur jag skulle göra för att fixa till detta och nu fungerar allt som det ska. Var lite snål innan jag ringde och kände inte för att betala ett minutpris, speciellt eftersom jag har en MAC och folk brukar ha svårt att hjälpa till med dessa datorer av någon anledning, men han var verkligen hur effektiv och bra som helst! Fungerar verkligen bra så jag ångrar inte en sekund att jag ringde.

datasupport

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *