Äntligen går bilen som smort igen!

Följde mina kompisars råd och köpte katalysatorn på www.skruvat.se och det var hur smidigt som helst. Och med goda vänners uppställning fick jag prylen på plats och nu går bilen hur bra som helst igen. Min pärla. Det blev långt mycket billigare än vad jag trodde men det är ju mycket tack vare att jag har goda vänner som rycker in när det behövs. Annars är det lätt att hamna i paniktillstånd när det gäller just bilen. Det är när bilen krånglar som man inser att män behövs. Visst finns det tjejer som kan det där med bilar men i min bekantskapskrets finns inga såna tjejer. Inte vad jag vet. Så, nån riktig feminist blir jag nog aldrig när det kommer till kritan. Vi behöver varandra, allihopa oavsett kön, så enkelt är det. Nu ska jag hoppa in i min pärla och njuta av komforten. Tack grabbar!

Liten gul bil

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *