Tårtor i massor

Min familj och vänner ber mig ibland att hjälpa dem med diverse bakverk och det gör jag mer än gärna. Mamma har fyllt jämt och hade en fest för 75 personer och hon undrade inför festen om det var en för stor uppgift för mig att fixa tårtor till kalaset. Självklart inte, svarade jag som såg det som en kul utmaning. Visst var det lite stressigt och svettigt stundtals, men det var bara roligt och tårtorna blev så bra. Mamma och gästerna var så nöjda. Igår kom mamma förbi med en present som tack för hjälpen. Min kära mor hade köpt ett snyggt förkläde och en liten huvudbonad Hos kramtex. Hon tyckte att jag var så duktig så jag behövde proffsiga kläder att baka i. Jag blev allt lite rörd och samtidigt väcktes en tanke om att kanske syssla med detta på heltid..

En vacker vit tårta med blomdekorationer
Händer som knådar deg

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *