Lönnsirap i brist på kakao

Okej, ni bara måste prova detta! Igår kväll var jag sugen på varm choklad, men till min stora fasa hade jag ingen kakao hemma. Hur jag nu lyckats glömma att köpa det är bortom min fattning, det är en av grundstenarna till ett lyckligt liv, visst? I alla fall, jag ville ha något värmande och sött och skannade hela skafferiet och funderade. Aha! Lönnsirap! Jag värmde lite mjölk och blandade i två skedar (äkta) lönnsirap, och det blev förvånansvärt gott! Lönnsirap är ju inte bara sött, den har sin egna speciella smak som är lite karamelliknande, kryddig och känns så där varm och mysig. Medan jag satt där och avnjöt min ”lönnsirapsmjölk” kom jag att tänka på att drycken passar perfekt att ta med på utflykter istället för varm choklad. Måste testa det till helgen när jag ska på tur som de säger i Norge. Jag köpte en ny systemkamera inför julen så jag måste träna på att ta bilder.

Lönnsirap i flaska
En ny systemkamera

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *